Reisgarantie

Sportieferopuit.nl maakt gebruik van STO Garant.

Wat is STO Garant?

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Sportief Eropuit gebruik van STO Garant op al haar pakketreizen. STO Garant zal in geval van surseance van betaling of van faillissement van Sportief Eropuit ervoor zorgen, afhankelijk van in welke fase de reis zich bevindt, dat jij je geld terug krijgt, jij je reis kunt vervolgen en, indien de reisovereenkomst de heen- en terugreis omvat, je gerepatrieerd wordt.

Hoe werkt het?

Om deze garantie te kunnen realiseren maakt STO Garant gebruik van de derdengeldenregeling van Certo Escrow B.V. (Certo Escrow). Je betaalt de factuur niet rechtstreeks aan Sportief Eropuit maar aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Certo Escrow, een bij de Nederlandse Bank geregistreerde betaaldienstverlener, beheert deze stichting.
Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn een de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Jouw reissom wordt automatisch 1 dag na afloop van je reis vrijgegeven aan Sportief Eropuit. Wij brengen voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van € 15 per boeking in rekening.

Belangrijke opmerkingen

  • Eventuele klachten of claims staan los van de betaalmethode.
  • Onze annuleringsvoorwaarden zijn bij deze manier van betalen gewoon van toepassing.
  • Zie sto-garant.nl voor meer informatie.

STO Reisgarantie