PINZGAUTAL OOSTENRIJK

9-daagse racefietsvakantie

  • Do. 23-07 t/m vr. 31-07-2020
  • 899 per persoon
  • Racefiets - niveau 6-7

Altijd al eens de hoogste berg van Oostenrijk willen beklimmen op de racefiets? Dan is dit je kans want vanuit Hollersbach im Pinzgau, onze uitvalsbasis, heb je perfecte mogelijkheden om met de racefiets eropuit te trekken. Heerlijk genieten van mooie tochten van verschillende niveaus. Zo staat de Grossglockner Hochalpenstrasse, 2504 meter, deze week op het programma, evenals de steile Kitzbüheler Horn, 1990 meter. Tijdens deze reis is de volgauto altijd in de buurt om je van proviand te voorzien of om te helpen bij eventuele reparaties.
Het voelt als een echte trektocht met de luxe van een warme douche en maaltijd bij terugkeer in ons Gasthof. Kortom: Oostenrijk op zijn best!

Deze racefietsvakantie heeft niveau 6-7.

Pluspunten:
• Beklimming van de hoogste berg van Oostenrijk, de Grossglockner 2504 meter
• Volgauto tijdens de tocht altijd in de buurt
• Mogelijkheid tot bezoek Krimmler Wasserfälle en de Tauernmoossee stuwdam
• Overnachten in één Gasthof, dus geen gesleep met je bagage

Reisprogramma Pinzgautal
We beginnen elke dag rustig door vlak op de Tauernradweg te rijden met een panoramablik op de bergen rondom ons. Als we wat warm zijn gefietst gaan we voor een flinke col. Op woensdag hebben wij een kortere rit op het programma staan, zodat je de gelegenheid hebt een uitstapje te maken of bij mooi weer in het nabijgelegen zwembad een frisse duik te nemen.
We overnachten in een aangenaam Gasthof op basis van halfpension met een afsluitbare fietsenstalling waar je fiets veilig staat.

Reissom:
€ 899 per persoon op basis van halfpension

Reserveren

Andries van Driel

Reisleider
andries@sportieferopuit.nl