MARTIN MANS'

muziekracefiets 4daagse

  • Wo. 08-07 t/m za. 11-07-2020
  • 495 per persoon
  • Racefiets - niveau 5-6

Reisprogramma Muziekfiets4daagse
Woensdag 08 juli
Vanuit Woerden starten wij onze muziekracefiets4daagse. Na een korte kennismaking stappen we op de fiets en rijden richting het noorden, naar Hoorn. Onderweg genieten we van het mooie, typisch Nederlandse, landschap. Aangekomen in Hoorn combineren we het nuttige met het aangename: in de Oostkerk genieten we van een lunchconcert. Hiervandaan vervolgen we onze route over de Houtribdijk naar Emmeloord waar we moe maar voldaan kunnen aanschuiven voor een heerlijk diner. Met ca. 160 kilometers was dit meteen de zwaarste dag!

“Genieten van meerdere passies tegelijk; GEWELDIG!”Martin

Donderdag 09 juli
Vandaag hebben we een muzikaal/meditatief moment in de Bovenkerk van Kampen, een eeuwenoude kruisbasiliek. Onze volgende overnachting ligt ca. 80 km verderop in Arnhem. We rijden dwars over de Veluwe, de “longen” van Nederland. Nadat we ons hebben opgefrist in het hotel fietsen we naar de Eusebiuskerk, ook wel Grote kerk genoemd, alwaar Martin voor ons alle registers opentrekt.

Vrijdag 10 juli
Vanuit Arnhem rijden we door het gebied van Maas en Waal, via de Langstraat, richting het zuiden. Een polderrit afgewisseld door lommerrijke Brabantse dorpjes. In één van deze dorpjes maken we een korte stop waar we getrakteerd worden op een concert van Martin. Ontspannen rijden we naar het hotel waar we onze derde overnachting zullen hebben.

Zaterdag 11 juli
Op deze laatste fietsdag verlaten we Noord-Brabant en rijden richting Woerden. Onderweg maken we een tussenstop bij de Breepleinkerk in Rotterdam. Hier zal Martin onze lunch opnieuw voorzien van een muzikale omlijsting. Ons rest nog een kleine 50 kilometers voor we op het eindpunt zullen arriveren.

Pluspunten:
• Afwisselend Nederlands landschap
• Auto met begeleiding altijd in de buurt
• We verblijven in goede hotels
• Dag met muzikale omlijstingen

Reissom:
€ 495 per persoon op basis van halfpension

Reserveren

Martin Mans

Muzikale Reisleider
martin@sportieferopuit.nl

Andries van Driel

Reisleider
andries@sportieferopuit.nl