ARDENNEN, BELGIË

3-daagse racefietsvakantie

  • Do. 14-05 t/m za. 16-05-2020
  • 299 per persoon
  • Racefiets - niveau 5-6

Wanneer je op de racefiets veel wilt klimmen in een mooie omgeving, zijn de Belgische Ardennen hier uitermate geschikt voor. Hier hebben wij een aantal routes gemaakt over autoluwe, beboste beklimmingen. Beklimmingen waar het wielerhart bij voorbaat sneller van gaat kloppen. Wat dacht je van de Redoute of de Haussire? Klimmen met stijgingspercentages tot 18.4% zijn voor iedere wielrenner een uitdaging!

Pluspunten:
• Je combineert het klimmen en afdalen met mooie tochten
• Snel aan te reizen (2 uur vanaf Utrecht)
• Geschikt voor getrainde maar ook voor minder getrainde fietsers
• Volgauto altijd in de buurt

“Wat een stijgingspercentages, zo dicht bij Nederland, nooit geweten!”Herbert

Reisprogramma Ardennen België
Donderdag
Op onze eerste dag wordt iedereen om 9.30 uur verwacht aan de koffie in ons hotel. Na een eerste kennismaking en briefing stappen wij op de fiets voor onze eerste dag met uitdagende mooie beklimmingen.

Vrijdag 
Vandaag is de pittigste dag van onze 3 daagse. Na een goede nachtrust en uitgebreid ontbijt vertrekken we rond 9.30 uur. Het is vanuit de start gelijk klimmen geblazen. Gedurende de dag worden onze klimmersbenen flink getest. Moe maar voldaan keren wij terug naar ons hotel voor een uitgebreide maaltijd en een gezellige avond met elkaar.

Zaterdag 
Deze dag rijden we opnieuw een mooie rit in de omgeving.

Wil je een paar dagen genieten van deze prachtige omgeving met flinke beklimmingen, dan mag je deze reis niet missen! De perfecte voorbereiding als je later in het jaar met een van onze reizen naar de Alpen gaat om te fietsen.

Reissom:
€ 299 per persoon op basis van halfpension

Reserveren

Andries van Driel

Reisleider
andries@sportieferopuit.nl